torsdag 24 maj 2012

Frukttallrik

Då har jag intagit min lunch - frukttallrik, och det kan ju inte bli godare... Kalla frukter, i stekhet sol!
Dock klarar jag idag inte av några längre stunder i solen, då mina tår börjat få form som små prinskorvar...mycket vätska med andra ord!

4 kommentarer:

  1. Nä, få saker slår iskall frukt, ICA har en god fryst frukt & bär mix med ananas, hallon, druvor och melon som jag kan rekommendera :)

    SvaraRadera
  2. Vågar inte vara i solen längre. Solskyddsfaktor 50 på i ansiktet, börjar få pigmentfläckar på halsen :-( och tår som prinskorvar har jag. Kan knappt spreta på tårna då de ändå sitter ihop.
    Har din slempropp börjat lossna? Nu börjar äntligen min släppa. Kommer slem hela tiden när jag torkar mig men ännu ingen klump. Fast imorn får den inte komma för då tar min lillebror studenten så gärna på lördag :-D

    SvaraRadera
  3. Ajdå, det låter inte alls bra - du får sitta i skuggan ;)
    Min slemmis har inte lossnat ännu... ska på hinnsvepning i morgon. Har du fått göra det? Ska bli spännande att se om jag är tillräckligt "mogen" så att värkarna startar!
    Vi kanske ska sikta på att få samma dag, vad säger du om det? hihi ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä vi får inte göra hinnsvepning här. Har tid på måndag för tul och vanlig koll. Får se vad de säger då :-) de vill att det ska bli så naturligt som möjlig säger de. Hoppas det tar för dig!:-) slemmisen behöver ju inte lossna innan som jag har förstått det.

      Radera