torsdag 31 december 2009

Whisky med bilbälte

Finn ett fel!

Jag fick ett svar på förra inlägget, och sikken tur jag ahr att Lotta läser min blogg iaf :D Hihi... Utan Lotta skulle min blogg nog gå under!Denna vecka har varit super härligt, en ledig Viktor, massa snö och en Sanna som körde i diket. Inte kan det väll bli bättre?! :)
Jag tänkte att jag skulle bjussa på lite bilder sista gången för detta år, vem vet vad som händer nästa år och om det blir lika bra som detta?
Som Lotta skrev; 100-dagars, 50-dagars festerna, balen, studenten och fri från gymnasiet, börjat plugga på högskolan Dalarna och mer kommer hända år 2010 kan jag lova er gott folk :)
Jag har ju skaffat mig en liten vovvebebis med jaaa!

GOTT NYTT PÅ ER!!!

måndag 28 december 2009

Eftersom att ingen har kunnat hjälpa mig med hur man ser hur många besökare man har så har jag längst ner på sidan en undersökning. Eller undersökning kanske man inte ska kalla det men men. Svara gärna :D
Hej gott folk, hoppas ni haft en underbar julledighet!
Jag har njutit och har bestämt mig för att ha ytterligare en vecka looov, eftersom att Viktor är ledig tills måndag nästa vecka såå blir det långledigt för oss bege.
Min julhelg har varit fantastisk och härligast av allt var nog årets snö :)
Jag hade visst även varit väldigt snäll detta år, massa fina paket med bland annat en staty på en kille och tjej i silver, tavlor, pengar, resa till Rhodos i två veckor i sommar. Och eftersom att Lotta, Max, jag och Viktor har snackat om en resa sommaren 2010 såå ska vi dra med oss dem har Viktor och jag bestämt :) Sååå det ni!!!
Bjuder även på bilder från systemkameran, den tar många och rikigt fina bilder kan jag lova!




// Ciao ciao


torsdag 24 december 2009



GOD JUL ALLIHOPA!!!

onsdag 23 december 2009

Lite smakprov


Nu tänkte jag bjuda på lite smakprov från min nya systemkamera :) Fina eller hur?
Och inte har jag hunnit förstå att det imorn är julafton, glad är jag för all snö som kommit ner!
Tyvärr så får ni vänta med mer uppdatering av kort tills jag ändrat storleken på dem :D
Om vi inte hörs; GOD JUL PÅ ER ALLA!!!

tisdag 22 december 2009

Oj klockan är 10.14 och jag har hunnit med att göra ischoklad, visst det går ju ganska fort men det behöver vi inte låtsas om vetja!
Igår pyntade jag granen, fin blev den. Och var även och tog säsongsvaccinationen och känner mig lite klen idag men det går över får vi hoppas :)
Jag hoppas att vi har snö på julafton, eller tycker ni inte det. Det är ju en massa snö här nu men tänk om det försvinner!!!
Hoppas även på att få hämta ut systemkameran idag - Viktor och min julklapp, så att vi kan ta fina bilder på Whisky jue :)
Nee nu ska jag vräka i mig massa godis innan jag ska åka till tandläkarn och laga ett hål, sista gången innan man får betala. Puhh!
Ciao ciao

fredag 18 december 2009

Lustigt att man vaknar tidigt när man inte behöver det, men hmm jag som lovat mig själv att när snön kommit så ska jag upp och se på nyhetsmorgon. Hmm, har jag gjort det ännu?
Men nu i två dagar så har jag följt musikhjälpen som sänds på tvåan, där musik hjälper malaria drabbade. Visst är det intressant!
Den där jäkla kameran jag beställde i går ska komma in i lager idag, så sitter därför och bevakar den :) Hoppas!

torsdag 17 december 2009

Hmm, kan någon säga mig hur jag ser hur många besökare man har? :) SNÄLLA
Har precis varit ute med Leo och Whisky, i snöovädret.
Det är kallt, snön yr men på något sätt tycker jag det är mysigt. Man får heltenkelt stå ut med lite kyla :)
Whisky tyckte dock inte att det var någon höjdare. Brr vad kallt tänkte han!
Hejsan, då har jag blivit lite bättre på uppdatering. Kanske för att jag inte har mycket i skolan nu vetjja :)
Jag har precis råkat klicka hem viktors och min julklapp, en systemkamera! Denna blev det. Snygg eller hur? :) Nu ska jag allt lära mig fota och ta fina bilder, speciellt på Whisky!
Snart kommer Hanna och mormor och hämtar mig så ska vi till citygross en sväng.







onsdag 16 december 2009

Nu åker jag snart till motala och till tandspecialisterna där, blir forhoppningsvis inte ett besök där på ett tag efter detta :)
Idag har jag varit ute och busat med vovvarna, Leo som ville busa med Whisky och Whisky som bara ville äta pinnar. Kan man tänka sig att Whisky har sååå lätt med andra vovvar :) Och att han på söndag fyller 4månader.
Han är även väldigt nyfiken på julklapparna med snören, lite tugg på den och lite på den... Så ni som får julklappisar av mig vet nu vem som har varit och tuggat på dem :) Det är inte jag!
Ciao ciao

tisdag 15 december 2009

Det kan sjutton inte bli bättre, fick väl godkänt på duggan jag hade för två veckor sedan. 9poäng ifrån max poäng, bästa jag är! Handlade hur man driver ett projekt, har därför bestämt mig för att imorn hinna klart allt jag ska ha gjort i skolan (vilket jag typ har klart) och sedan ta ett välbehövligt jullov. Har ett projektmöte på måndag, men det är inte så farligt inte :)
Ciao ciao

Igår kollade Viktor och jag systemkamera, eftersom att det blir en julklapp till oss båda från oss båda i år :)
Får se vilken det blir. Men erkänner att det kommer bli mycket mycket roligare att fota än med en digitalkamera. Speciellt med en "inte kan sitta still" Whisky. Hoppas bara att den kan ta rörliga bilder nudå :D hihi.
Idag har ajg spräng huvudvärk, men när jag ser snön falla utanför så måste jag bara ta med mig Whisky ut och busa lite. Han är så snäll på mornarna när han kommer och biter en i nästan då han inte har ro att sova längre.
Nuu ska vi vandra ut och busa och fota lite.
Ciao ciao

måndag 14 december 2009





I år är det Whisky som får vara tomte i Mjölby :)
Ber återigen om förlåtelse för min dåliga uppdatering här, men nu ska jag ändra på det minsann.
Whisky har börjat trotsa lite, fullt upp här hemma. Men han har blivit så duktig med att säga till när han behöver uträtta behov och han går själv ut och sköter dem.
Han är jätte duktigt med "tack", visst vore det lite häftigt att säga "brun tass". Nevvars men eftersom att hans högra tass är brun så skulle det passa!
Han har även hunnit med att uppleva den första snön. Det blev visst lite blött om tassarna och väldigt kallt, därför undviker han oftast gräset och försöker gå på plattorna. Tokstole! :)
Ciao ciao

torsdag 10 december 2009







Ursäkta min dåliga uppdatering!
Denna vecka har jag ahft fullt upp, pappa blev sjuk i helgen så har fått varit inne på sjukhuset flera gånger denna vecka. I måndagskväll satt jag hela kvällen i bilen men Whisky på sjukhusets parkering, igår satt jag nästan hela dagen där igen. Tur att han börjar må bättre nu <3

I måndags var jag inne i Linköping mer mormor o hanna, köpte lite julklappisar och ett par skor. Igår medan jag väntade på pappa köpte jag också lite klappisar, detta år har jag bestämt att ha rim på varje julklapp. Hmm hur ska det gå :)

Fick precis reda på att jag fick VG på min tenta, i villkor och särart för företag :D Woohooiee!
Inom högskolan är VG högsta betyget, jag har alltså fått jätte bra på de två första tentorn. Nu återstår duggan som jag gjorde föra veckan. Men den gick nog bra den också :)

Annars så har jag en trotsig Whisky att ta han om. Trotsar allt, verkligen allt! Nu fick jag dock en liten lungn stund, han ligger på mattan bakom mig och sover.

onsdag 2 december 2009

Jag har denna vecka hunnit med att ta andra dosen av svinsprutan, ingen biverkning förutom kamelpuckelarm.
Igår klipte jag lugg och färgade håret, friörs i 4timmar - och helvetes så fullt de blev, iaf luggen. Får se, troligtvis blir det att göra om.
Har även fått något skit i ansiktet, då ena halvan är svullen, mamma ringde därför läkaren igår och hörde lite. Dock glömde hon fråga om anisktet(därför hon ringde), fick reda på att jag ska opereras fredagen den 18, alltså fredagen innan jul. Inte skoj!
Har även för mycket vita blodkroppar, vilket innebär att det stelnar jätte fort.
Nee nu får det vara slut på klagandet, ursäkta...
Nu ska jag återgå till projektstyrning, för imorn seerni då har jag dugga!
Ciao ciao