måndag 30 november 2009

Förlåt för mina dåliga uppdatering på helgerna, men denna helg har vi haft fullt upp.
Mamma och pappa har ju varit bortresta och viktor och jag har varit själva. :) Myspys!
Tills i fredags hade vi beställt exotiskplanka och åt gurka med dip. Lördagen bjöd på julmarknad i brunneby och även ikano. Blev visst en ny telefon; sony ericsson aino. Ska sälja min omnia nu, den kostar ju 6500 i inköps pris, och jag har endast haft den i 8månader. Ska nog lägga ut den för 2500.
Är faktiskt rikigt nöjd :)
Nu ska jag börja pluggandet, har dugga på en bok på torsdag.
Imorn ska jag försesten till frisören och färga och klippa lugg. Denniii!
Ciao ciao

torsdag 26 november 2009

Ska snart ringa frisörer och beställa tid för uppfräsning inför julen :)

Har bestämt att färga och klippa lugg, får väll se om jag hinner ändra mig. Har varit tal om lugg nu flera år och inte blivit av...

Annars så sitter jag framför kamin och pluggar projekt. Mår inte sissodär prima idag, hoppas läkarn ringer eftersom att jag håller på att remiteras över till reumatikerkliniken i linköping nu.

Ett jäkla elände det där med sjukdomar. Skulle göra att för att bli av mää´t!

Ska köra mamma o pappa till stationen i natt, det bär nämligen av mot tyskland. Viktor och jag som är lite lata av oss nu när vi bor hemma har beställt exotiskplanka. Mummma vetja!

Här får ni ett litet smakprov på årets tomte :)

ciao ciao

onsdag 25 november 2009

Nu har jag läst klar de tre kapitlen i marknadsföring, har även gjort klart uppgift 2 för denna vecka.
Whisky har blivit jätte duktig på att gå i koppel, men ska eftersom att han är så följsam så får han oftast gå utan koppel. Skulle bli jätte glad om han forsätter vara så här duktig :)
Har kollat lite på hundbilbälte också, känns inte bra att han ska sitta lös i min lilla bil. Vill inte sätta in honom i det pyttelilla bagaget jag har heller. Sen ska ju Viktor troligtvis köpa ny bil inom snar framtid och då blir det en där Whiksy kan sitta i bagaget.
Ser något ybbersött på golvet, Leo har lagt sig i Whiskys pyttelilla bädd, då han är lite avundsjuk. Whisky får ligga brevid och kolla på, för en heffaklump går inte flytta på.
Leo fyllde föresten 1år igår <3
Nu ska jag läsa lite projektarbete, har dugga på det nästa torsdag!
Ciao ciao

tisdag 24 november 2009


Har precis varit ute och gått med Whisky, ganska fint väder idag.
Han kan nu sitt jätte bra, + att han börjar kunna sittkvar. :)
Nu ligger han i sängen och är troligtvis helt slut i sina små ben efter denna promenad.
Blev även tvungen att panik åka till stan i igårkväll eftersom att Whisky börja få ståndöron, hmm... Jag fick därför köpa bostik(häftmassa) och textillim som man sätter inne på toppen av öronsnibben på dem. Ni som inte vet så ska sheltie ha vippöron och inte ståndöron och för att då hjälpa valpen med att få ner sina öron ytterligare hänger man tyngder i dem. Alltså häftmassa.
Kände mig verkligen så hemsk igår när jag skulle tvångshålla honom och "operera" ditt det, men viktor mutade honom med godis. Sikken tur. Nu får han iaf ha kvar dessa tills de trillar av.
Kanske ska återgå till pluggandet. Har blivit långa sovmorrnar nu, men det får det blir ändring på!
Ciao ciao

söndag 22 november 2009

Julpynt

Oj jag undrar vad som hänt med mig detta år, lustigt nog så tycker jag snön är mer än välkommet. Och även julpyntet!
Det innebar att jag igår rotade fram julsakerna bland allt skräp från lägenheten ute i boden. Nu hänger julstjärnan stligt i fönstret framför mig, en jultopp står på nattduksbordet.
Viktor och jag som försökte få julen överstökad så fort som möjligt och hade endast ett par julstjärnor när vi bodde i lägenheten.
Jag undrar varför jag ändrat sådan uppfattning på så kort tid?
Hmm, är det åldern...
Nu ska jag kolla Whisky vad han gör, kanske min sko är uppäten?
Sen blir det att plugga lite marknadsföring.
Ciao ciao

lördag 21 november 2009

Carlotte Perrelli

Pratade precis med Whiskys uppfödare och fick reda på att Charlotte Perrelli köpt Whiskys kullsyster, visst är det lite skojsigt måntro :D

fredag 20 november 2009

Om en timma bär det av mot Gränna, ska visa lilla Whisky för Viktors mormor :)
Innan det ska jag ner till stan och köpa lite blommor som vi kan ta med oss och ge. Ska kanske även ner en sväng till kalle p skor eftersom att mamma handlade nya skor igår och att hon kastade ett par vita skor som var mina och som jag köpt i Borlänge. Hon får köpa nya åt mig vetjaaa :)
Föresten så är Whisky jätte duktig på att åka bil och att vara själv i bilen. Stolt!
Igår när jag satt med plugg och grupp möte så undrade jag vem som hoppade fram och tillbaka i soffan, jooo Whisky var skitstolt av att han klara det.
Blev även lite chockad när jag ser honom sitta på rumsbordet och äta på sitt stora ben. Men Whisky då, fyyyy hehe :)
Ciao ciao

torsdag 19 november 2009

Idag är jag helt slut, huvudvärk...blää!
Ikväll så ska mor o far på 70års kalas och jag beslutade att viktor och jag skulle göra hemmagjord pizza med köttfärs + att vi ska baka nötkakor med mera.
Kanske bör ta tag i marknadsföringsboken också, såg flera kommentarer från flera nu på fronter om att ge studenter en 800sidig bok på engelska var fel. Det tycker jag också!
Jag hade en marknadsföringsbok på gymnasiet, den kunde vi ju haft :)
Ska även berätta att Whisky har lärt sig sitt. Så nu sitter han så fort man tar ut ett finger över honom :D Glad! Han har även lärt sig hoppa upp i soffan och ställa sig på bordet, mindre glad över eftersom att jag är rädd för att han ska trilla ner.
Ne nu ska jag skicka lite kort på Whisky till uppfödaren, lovade henne att vi skulle skicka en gång i veckan.
Imorn bär det av mot Gränna.
Ciao ciao

onsdag 18 november 2009

Nämnde tidigare att jag klarar tentan, rikigt glad är jag och firade det med en bit japp choklad :) Ska nog ta ett glas vin också. Så har jag firat ordentligt vetja.
Skulle ladda upp en film på Whisky, men blev segt.
Ciao ciao
Yipppie, klarade den första tentan som jag hade för en månad sedan - Perspektiv på företagande :)
Hade till och med 3poäng ifrån VG, vilket är det högsta betyget när man plugga på högskola. Snacka om att jag är lycklig :D
Nu ska jag ta o äta lite rostade mackor, som precis pluppade upp ur brödrosten.
ciao ciao

torsdag 12 november 2009

Ullared

Glömde säga att jag i Tisdags var i ullared med systeryster och hennes kompis, började med kö i ösregn men kom in efter ca 3min ändå :)
Vid lunch kom massor folk och man fick trängas där bland alla saker.
Blev mest saker till Whisky. Skulle kunna tänka mig åtminstånde 1000:- iaf. Men det är han värd lillskiten <3
Har precis kommit hem från vetrenären och Whisky har fått sin 12veckors vaccination, skrek till lite men sen så var det skitskoj att vara där tyckte han.
Blev även förvånad när han nyss ställde sig i sin nya bädd och kissade på tre ben. Haha han som är så liten :)
ciao ciao

Puuh

Nu är jag trött på att bli fotad, sneglade på mamma i spegeln

Nya bädden som jag fick av mamma, skitskön!

Mums vad gott det är med mat, denna gång fanns den inte kvar någon mat i valppåsen. Suck!


Visst är jag söt mamma :)


Har skaffat mig en extra blogg, sannaswhisky.blogspot.com. Hur tänkte jag egentligen, känns som om tiden inte räcker till att blogga. Speciellt inte nu när man har valp och studier på schemat. Får väll bli helgerna med bloggen!

Jag har iaf världens gulligaste valp <3

Ska till doktorn med honom senare i eftermiddag och ge vaccination, 12 veckors vaccination + Leo ska få sin ett års spruta.

Hanna har varit och hälsat på farmor idag, hon kommer hem imorrn så får åka och hälsa på <3



söndag 8 november 2009

BebisWhisky



Sanna har återvänt :D


Helgen har varit helt underbar, i fredags åkte jag och älsk upp til Västerås och skulle kolla på vovve. Blev störtförälskad och med hem följer en liten shetland sheepdog, hane som är trefärgad. Fyller 12veckor på torsdag <3


Världens gulligaste vovve, hans namn kommer bli Whisky :)
Funderar på att göra ny blogg, som kommer handla om mitt liv som hundägare och studerare, känns som det kommer bli det ända jag kommer skriva om :)
Puss och kram från Whisky och Sanna

torsdag 5 november 2009

Det snöar ännu mer idag, ser ut som ett vitt dimtäcke :)
Igår var det lite kämpigt när snön kom, för engångs skull så var det lite mysigt faktiskt, men när Leo släptes ut för att rastas var han mega nyfiken på de vita små kornen som kom nerfallande på gräset, och eftersom att han inte varit med om det så kan jag la förstå´t hehe :)
Men inte nog med det så har jag en katt som hatar allt som har med höst och vinter o göra, när han gick ut igår trodde han nog att det var sommar ute. När jag sedan kollade ut genom fönstret låg han där och huttrade över vintern, där låg han hela långa dagen och var bitter.
Det är även en tjej som hört av sig om hundisvalp, jag hade ju bestämt mig för en vovve sedan innan men denna kändes med rätt :) Hade vita ben på vänster sida, fårse hur det blir med det!

Bokade bio igår, så på lördag blir det Jönköping med Lotta och Max :)

onsdag 4 november 2009

Snööööö

Måste erkänna att det idag är första året som det känns lite mysigt med att snön faller, troligtvis är det för att jag slipper att gå i allt snöblask till skolan varje idag. Istället sitter jag hemma och ser snön falla fritt. Tog en trip på cykeln förut för att åka o hämta viktors bil på verkstan och isåg att det var väldigt kallt ute, brrr!
Jag har somsagt även påbörjat två nya kurser och en handlar om att leda projekt, verkar vara skoj då man får jobba med rikiga företag ode :) Är ganska nöjd med kursvalet ändå, något som saknas är logistik. Men det får bli en valbar kurs efteråt har jag bestämt.
Viktor ska nog någon gång också börja plugga, men nu när han har jobbat sig uppåt på jobbet så funderar han på att ta även han distanskurser.
Är det någon som vill köpa en saab så hojta till vetja :P haha
ciao ciao

tisdag 3 november 2009

Idag fyller pappa och farfar år, grattis på er <3
Igår började jag två nya kurser, marknadsföring (som jag redan läst ett halvår och som känns meningslöst att läsa igen) och innehåller över 800sidor på engelska. Även projektledningskursen började igår, den verkar lite skojsig.
Han anlitat Viktor på översättningskurs ikväller :)
I helgen ska vi troligtvis gå på bio med Max och Lotta, lägesedan nu!
På måndag blir det Motalalasarett för röntgen av hela magen, inte skooj det där inte...

Men på tisdag bär det av till Ullared och inhandla julklappisar....mummma :D Viktors mormor önskar sig en ungstermometer, bäst o köpa en sån då. Det första som får stå på inhandligslistan vetja!
Nu ska jag plugga vidare i den helvetesjäkla engelskaboken.
Ciao ciao