måndag 31 augusti 2009

Nu sitter jag här, kollar ut genom fönstret som är precis bakom dataskärmen. Jag började idag mitt pluggande, dock har jag ju sedan tidigare börjat läsa i studentlitteraturen. Men nu känns det speciellt för nu har jag verkligen kommit igång :D
Skall ner till biblioteket senare och låna lite vetenskap. Sen ska jag se om Sarah sitter vid datorn för att se om hon har förslag på perspektiv på företagande. Vi ska alltså skriva ett grupparbete tillsammans, skall bara värva en person till :)
Nu ska jag hämta mig lite kaffe (andra idag) hmmm, hur skall detta gå. Kommer bli ganska mycket kaffe kan jag lova.
Ciao ciao

Saknar min Viktor <3

lördag 29 augusti 2009

Tre lärorika dagar har runnit förbi och jag kan säga; Jag kommer trivas :) Dock så är det ju lite mycket att lära sig och inse att det kommer bli så två år framöver, men vill man bli något så måste man ju anstränga sig lite.
Har även varit väldigt skönt att komma till nytt ställa och att få lite tid ensam med Viktor <3
Beställde alla resterande böcker inför denna termin igår och har även kollat in på CSN och förstod att jag får ett jäkla bra bidrag denna månad :D
Nu har pappa och mamma precis bjudit på kinamat, mumma. Ska städa lite och sedan fortsätta äta godis ur påsen som står framställd framför mig.
Ciao ciao

torsdag 27 augusti 2009

Ännu en dag

Ännu en dag har fallit förbi här uppe i Borlänge, Dalarna. Dagarna har varit jätte roliga och Borlänge är en jätte härlig stad och inte nog med det så bor vi bara några meter från kupolens entré nr.1. De har iaf över sex stycken ingångar och har tre våningar med massa shopping. Snacka om att jag trivs :) Dock har jag bara köpt ett par skor då jag blivit i helt extas av alla butiker. Men till Borlänge lär jag hitta fler gånger kan jag lova er.
Inte nog med det så går det en tjej i klassen som har en lillasyster som går på Grennaskolan, denii Sverige är nog litet ändå :D hihi
Nu ska packa ihop lite sedan lägga mig i sängen och nanna tills klockan ringen imorn för då är det sista dagen. Det kommer då dit företagare och skall föreläsa om det.
Ciao ciao
Ps. Grattis Lotta till att du kom in på högskolan, nu kan vi ju plugga tillsammans.

onsdag 26 augusti 2009



Nu sitter jag på hotelrummet och njuter med ett glas vin :)
Högskolan idag har varit jätte bra och skolan är super fin, har även träffat massa snälla människor. Där kommer jag trivas, det kan jag lova!
Nu ska viktor och jag ut och äta och sedan gå på kupolen, tre våningar med bara shopping :) Ser ut som minigloben.
Ciao ciao

Äntligen hääär

Nu har vi hittat fram till Borlänge, vi åkte klockan fyra imorse och stolta jag har klarat av att köra hela vägen. Men Viktor den lilla sömngubben han var inte något vidare stöd, jag fick klara mig själv på vägen. Kan dock säga att jag är väldigt stel i nacken.
Vi fick checka in tidigare på hotelet så nu är vi här, jag ligger i sängen och surfar lite. Ska snart ta och packa upp och kanske vila en stund.
Ska vara på högskolan klockan tio. Ligger precis bakom här. Ikväll blirre shopping på kupolen (ligger precis brevid) med massa butiker. Bla. lagerhause :)
ciao ciao

tisdag 25 augusti 2009

Snart sååå

Gomorgon gott folk :)
Fick min studentlitteratur idag, efter mycket prat med CDON. Insåg också att jag om ett dygn befinner mig i BORLÄNGE... Wooohoe! Dock tror jag att det finns lite nervositet inombords, men det kirrar jag serrni. Åker klockan tre inatter och Viktor och jag kommer stanna och äta lite frukost, så vi har godd marginal på oss :) Ska bli super mysigt och Viktor och jag kommer få lite mer tid med varandra <3
Vi båda blev fruktansvärt sugna på pizza hut igår, kollade då upp om det skulle finnas någonstans på vägen. Vetni vad? Joo det har precis nyöppnat ett i Örebro. Där kommer vi alltså käka på hemvägen.
Nu ska jag lägga mig ute i trädgården och sola.
Ciao ciao

måndag 24 augusti 2009

Sol sol sol


Det är inte det roligaste att vakna upp och känna att man kanske vaknat upp med halsfluss, nej nej... Inte nog med det så blev inte humöret bättre då jag hämtade posten och såg att min studentlitteratur inte kommit än. Gick in på CDONS hemsida och insåg att de inte hade något nummer man kunde nå de på. Efter desperat sökande på nätet så hittade jag iaf ett nummer. När man tillslut kommit fram så säger de att boken inte funnits i lager och att de idag fått hem den och den skulle gå igenom samma process igen som den gjort i över en vecka. Försökte då hitta någon som sålde en begagnad bok, men nej nej icke sanicke.
Istället så ringde jag till biblan och de sa att de hade ytterst lite kurslitteratur och sikken tur jag hade när de sa att boken fanns inne :) Så nu lånar jag den tills jag fått min andra bok som jag köpt på CDON. Men en sak har jag lärt mig och det är att jag aldrig ska köpa dyra böcker av dem mer.
Åter till min dag. Jag drog mig upp skapligt och insåg att jag börjar bli sjuk, åkte in till biblan och hämtade boken. Sedan letade jag fram min resväska som jag fann längst in bland Viktors och mina flyttsaker. Jag började sedan med packningen, fick order av mor imorse klockan sex att jag var tvungen att tvätta kläderna jag skulle ta med mig, men gjorde jag det. Njjjjaaa :) Har iaf ytterligare en gång förstått att det är svårt att packa, jag har för tre dagar fyllt min resväska. Men det ska bli riktigt skoj att börja plugga igen och det ska bli skönt att åka någon stanns där man aldrig varit förut och inte nog med det så åker jag med min bästa <3 Såg att de en annan högskola hade mailat till mig om att det var ett program jag sökt till i linköping som företagssäljare skulle starta någonstans i örebro någon gång i höst och de tyckte då att jag skulle söka dit.
Fick även reda på igår att jag den 16-18/10 flyger upp till norrland och hälsar på släkt till Viktor.
Nu ska jag packa klart handväskan med massa block, pennor, kalender och tillslut min lilla dator.
Ska även ställa mig och laga mat till honey och sedan bär det av en sväng till Motala.
Ciao ciao

fredag 21 augusti 2009

Sitter nu vid frukostbordet. Inte alls lika kul att kliva upp till dåligt väder, eller vad säger ni?
Funderar på att dra med min Leo in och gå södraspåret, men hänger det regn i luften är det inte skoj.
Veckan har varit väldigt lugn då det är sista hela veckan innan skolan börjar. Ha fått reda på mina klasskamrater och den närmaste jag kommer ha är från jönköping. Sen är resten från typ kalix osv. Väntar på boken jag beställde som jag innerlikt hoppas kommer innan onsdag, har även läst ganska mycket i den andra boken och visst kan jag påstå att det är lite svåra ord. Hmmm...
I Onsdags var jag nere i Gränna en sväng, vi fikade och sedan åkte vi runt i min rallybil. Köpte lite polkagrisar :) Var även och hälsade på Lottas häst för första gången av de gågna tre åren på Grennaskolan, men Sanna då. Kan påstå att jag saknar det där med hästa jäkla mycket, tänk när man bara kunde ta cykeln och sedan ut på en ridtur.
Ikväll blir det troligtvis Jönköping och ut och äta med Lotta och Max, om de nu vill ha med oss ;) hihi.
Usch vad mycket tråkigare det är ute när regnet hänger i luften...
Ciao ciao

tisdag 18 augusti 2009

Snacka om att vädret inte är det bästa, eller visst vore det kanske skönt om det inte blåste storm utanför. Men de har ju lovat fint väder i slutet på veckan :)
Snart kommer syrran och vi ska åka och kolla på lite väskor, är verkligen i behov av ny väska då jag i flytten från Gränna råkade packa ner de flesta. Eller var det kanske med flit? Hmmm.... :)
Få la se om vädret tillåter så ska jag gå ut till garaget och fixa lite med bilen, ny outfit ska den allt få!
Tänka sig att jag idag haft körkort i tre hela veckor.
Får se om det kanske blir att åka till Gränna en sväng imorgon, Annie åker om några dar!
Ciao ciao

måndag 17 augusti 2009

Storm

Nu ska jag ta och åka in till stan en sväng. Först blirre att lämna in bilnyckeln och fixa fler eftersom att jag bara har en. Sedan bär det iväg till biblioteket och jag ska även försöka hitta mig en skapligt stor väska, där jag kan har både böcker och dator inför skolstarten. Hoppas jag hittar något :)
När jag kommer hem igen skall jag sätta upp en plan och börja möblera om lite, hmmm vad kommer Viktor tycka om det <3
De senaste dagarna har Viktor och jag längtat tillbaka så förbaskat mycket till London! Verkligen en underbar stan, dock så är inte jag den som klagar på shopping men jag kan säga er det att det fanns överdrivet med butiker.
Nää nu ska jag ta och bränna en mp3 skiva till bilen innan jag drar iväg.
Cioa ciao

söndag 16 augusti 2009

Trött


Har precis satt mig vid min stora dator som inte varit startad på länge, tänk att jag då blir påminnd av all den underbara tid på Grennaskolan och att jag saknar varenda en!
Imorn är den dan då de som alltid varit mindre och fjolligare än oss treor börjar i "vår" årskurs: alltså trean på Grennaskolan. Vill iaf passa på att tacka de jag lärt känna <3 Tack för att ni förgyllt mina dagar...
Nu åter till min dag, tvingades upp två inatt av att syrran ringde och behövde chaffis. Sov sedan till halv tolv och åt frukost vid halv ett. Det kallar jag sovmorgon.
Åkte in till Linköping en sväng och köpte lite fix till min nya rallybil :) För i Fredagskväll blev den min serrni. En Honda civic, sikken fart den har!
Annars så skall jag imorn åka in till biblioteket och låna om lite böker. Ska även ta och beställa den sista boken nu innan skolstart, fick tag i den ena begagnad men nästa hittade jag inte. Det innebär ca 600:-. Fick förövrigt den andra i Fredags och den var jätte fin. Dock så fattar jag inte riktigt hur man skall förstå språket i dem.
Bokade även hotelet föra veckan, fint hotel som ligger intill Dalarnas största köpcentra. Ser man på... shopping vetja :)
Ciao ciao

fredag 14 augusti 2009

Tjoooho

Ligger i sängen och myser ner mig, två hundar som ligger och värmer mina fötter :)
Snackade precis med Hoppsan (Lotta) och de ska gå ut i Jönköping ikväller, får se om Viktor och jag följer med men det vore skoj att ses nu. Kanske en sista gång på länge som man träffar hela gänget eftersom Max flyttar till Göteborg osv.
Väntar förtillfället på att Viktor ska ringa, han ringer på en bilannons åt mig nu :) Snart kommer han hem min plutt och då ska vi in till syrran och duscha, då det är något strul på vatten.... blablalbla så man måste byta ut den.
ciao ciao

tisdag 11 augusti 2009

Tv-tittande

Sitter vid tvn och kollar på dödligfångst, ganska hemskt att ge sig ut på farligt hav. Har min kalender brevid och fyller i lite saker. Har även börjat skissa lite på tattoo, troligtvis blir det något liknande det hjärtat jag la ut tidigare.
Kan man tänka sig att jag haft körkort i två veckor nu :) Riktigt skönt att kunna ta sig vart man vill. Var och kollade på en lite nyare bil igår, då jag inte vet hur min lilla skruttbil mår. Men nu tror jag allt jag hittat min pärla.
Jag är väldigt sugen på kräftor, men i helgen kommer det förhoppningsvis :) mumma.

Viktor och jag var i Vadstena och åt glass i söndags och det var och mumma!

Nu ska jag steka ett par ägg och sedan blirre duschen.
Ciao ciao

måndag 10 augusti 2009

Högskolan dalarna

Tjo i stugan!
Idag är det tomt här hemma, alla har börjat jobba igen.
Mamma släppte in Leo imorse och jag kan ju inget annat än säga att det är mysigt att ha någon som värmer ens fötter :) Gick upp kring klockan nio och var klar vaken, tror aldrig jag gått upp så tidigt denna sommarn. Förutom då jag körde upp.
Vi bakade i af maränger, de blev sissodär...
Jag tänkte att jag skulle lära Leo att springa brevid mig när jag cyklade och hämtade posten. Han var faktiskt duktig bara att han höll på att ta ihjäl mig ett par gånger.
Fick post med användarnamn osv. från högskolan idag :D
Har suttit hela frmiddagen och letat hotel de dagarna. Fick även en liten lista på vilka böcker jag skall ha vid starten, så nu sitter jag och desperat försöker få tag i dem. Kan erkänna att det känns riktigt skoj :)
Nää nu ska jag ta och åka och köpa ägg, tror jag ska ta och ge marängerna ett nytt försök.
Ciao ciao

lördag 8 augusti 2009

Bilmekaniker

Tjooo!
Då var man tillbaka igen efter ett par dagar med fullt schema. Jag har nämligen lyckats ta sönder två bilar på två dagar. Neevars, men de har börjat dumma sig när jag kört. Dagarna eller kvällarna har alltså gått åt till att fixa med bilen och som tur var har vi hållt på i garaget. Annars kan jag lova att jag skulle frusit ihjäl. Det har alltså dragit över långt in på natten!
Men nu är de förbaskade eländena klara (förhoppningsvis). Först börjar min lilla egna bil att krångla med att det inte går att bromsa utan att bilen stängs av och nästa dag går en del sönder i motorutrymmet i viktors. Så nu kan jag det där med bilar serrni.
Skrev ett inlägg för ett par dagar sedan men det gick inte publicera. Sammanfattade iaf hela min förra helg då. Där jag skrev att det var skoj att träffa lotta och max som kommit hem från australien och snacka lite skit med dem :) Synd bara att vi inte kunde kommit till jönköping igår då det nalkades utgång. Allt pågrund av krånglande bilar! Tänka sig att det redan på måndag är två veckor kvar tills jag börjar plugga igen, det innebär en resa till Dalarna det :)
Var föresten i Gränna town igår och träffade annie. Synd att du ska flytta till tyskland. Känns som alla försvinner <3>
Nää nu ska jag ta tag i en tidning och ligga och läsa.
Ciao ciao