tisdag 30 juni 2009

Tandläkarn


Tjosan :)

Sitter ute i solen idag igen, lite moln på himmlen men vad gör det!

Håller koll på hundarna, har två extra eftersom att Emma är i Spanien den lille lyllon :) Leo har nog stängt av hörseln idag, han vill inte lyssna på något. Den lille rackarungen!



Snart ska jag in till tandläkarn o fixa lite med tänerna, tycker inte om det där med tandläkare längre...

Ikväll blirre nog vättern o bada hundarna, Leo tyckte det var mega roligt att bada i Gränna i fredags.



Sen ska vi idag lämna ifrån oss the keys till lägenheten, lite sorgligt är det allt. Den var så fin! Men det är inte fel att på hemma igen hihi :)



Nu väntar jag på min kära mormor som ska komma ut i hennes o min bil o göra mig lite sällskap, ska brumma lite på vägen med den också. Riktig fart är det in!



Ha en fortsatt härlig sommardag allihop :)

måndag 29 juni 2009

Solen är primaballerina

Är nu tillbaka efter en dålig uppdatering, har valt solen förre datorn kan man ju säga :)
Börjar få en riktigt fin färg nu, nästan bättre än när jag varit utomlands jue. Nja, men nästan!
Har badat för första gången i år, inte i vättern utan i poolen precis utanför mitt sovrumsfönster. Är skönt att bo lite hemma igen, bli lite ompysslad och slipper sitta inne i en ensam lägenhet :)

Nu ska jag uppdatera mig lite i nyheterna.

Ciao ciao

tisdag 23 juni 2009

Ullared


Hej era bloggare :)


Sitter nu ute i solen och njuter av varje minut, mumma!


Igår stod ullared på schemat, inhandlades krukor o lite annat skojsigt. Lustigt att det alltid blir mer än vad man tänkt sig hihi...

Får inerliggt hålla tummarna på att vädret håller i sig. Kollade precis i min kalender och insåg att jag om 16dagar fyller 19år, hur fort går åren nu egentligen. Fylde jag inte precis 18???

Är iaf enormt lättad av att ha kommit in på högskola :D


Nu ska jag ta o sola vidare, Leo ligger här på en dynna o solar han med hehe :) Snart kommer mamma o pappa hem, eftersom att de ska hjälpa till med flytten idag.


Ciao ciao

fredag 19 juni 2009

Glader midasommar

Hejsan!

Har precis ätit midsommar tårta med massa bär, mumma :)
Innan det var det midsommarmat med sill, vilket inte är min höjdare. Ikväll blir det grillning med potäter.

Skapligt midsommarväder blev det också, solen kommer fram lite då o då. Bara kommit ett par droppar förut efter middagen.

Ha en fortsatt trevlig dag/kväll :)

Sanna Karlsson

onsdag 17 juni 2009

Hejhopp!
Välkomna till Sannas blogg J
Har sett att när jag skriver inlägg på datorn innan jag lägger ut det på bloggen så blir det stora J istället för punkter. Hmm undra hur det kommer sig. Men nu har jag åtminstånde lagt ner energi på att skriva det till er så att ni inte tror att jag är blind o skriver J istället för punkt.
Sitter här i min ensamhet vid båtbryggan i Boxholm iväntan på att Viktor o hans pappa skall komma tillbaka då de håller på att sätta upp båtmasten.
Annars idag så har jag ju packat som jag nämnt i ett inlägg tidigare, blir nog att hämta E.T på fredag så han slipper att bo där nere själv i röran.
Försöker fördriva tiden lite så har precis suttit o kollat i IKEA katalogen, vi har ju somsagt bestämt att sovrummet skall vara limegrönt och även ha små detaljer av den färgen lite varstans. Blir nog kanonsnyggt. Har även pratat om att bryta av lite och inte köpa allt från ikea, eftersom att det blir så tråkigt när andra har liknande saker. Och dels det att vi redan har haft väldigt mycket ikeamöbler i lägenheten, det blir långtråkigt i mängden.
Hittat resa idag också, till Rhodos. Dock så är det i slutet på augusti och det är då jag börjar studera idag. Ickne bra! Men ska hålla utkik efter mer nu, så troligtvis blir det la något iaf J
Imorn bär det somsagt av till Motala där det är någon jäkla efterkontroll med tänderna. Sedan tillbaka till Mjölby där jag ska till tandläkarn.
Ajustde sen är det ju Torsdag imorn igen, vilket innebär spruta IGEN. Det är en klump i magen inför varje torsdag, ska försöka ta den själv imorn alltså utan Viktors hjälp. Vågar jag?!?! Men jag har blivit bättre och förlorat mycket vätska vilket är super bra J
Nu ska jag kolla i lite resekatalogen för än har de inte kommit tillbaka, får la se hur lång tid det tar!
Jag är iaf sugen på godis, de ni J Ciao ciao

Snart snart snart

Tjoho allihop!

Har hållt på att packa iordning alt idag, antagligen så kommer vi åka ner över midsommar helgen o hämta lite. Sen kommer mamma o pappa ner med släp på måndag - vilket innebär att det sista bär av då!
Man vill ju hinna komma iordning lite i mitt rum hemma i Mjölby också :) Myspys!

Imorn ska jag på kontroll med tänderna i motala och sedan till tandläkarn i mjölby, där har jag typ inte varit på två år - ajajaj Sanna...

Sitter o funderar hur det har gått för Hoppsan ner till Singapore... Vill ju höra :D:D:D

Nu ska jag fortsätta.

tisdag 16 juni 2009

Soffa

Jag känner mig nerslagen i soffan med ett täcke över. Fint väder strålar utanför fönstret, har varit på promenix idag. Öppnat ett par fönster för att samla lite energi inför packningen. Men känner mig frysen, hoppas bara inte på en förkylning till. Den förra har ju knappt gått över!

Ska ta o värma mig lite kaffe och sedan börja :)

Föresten ni har la inte missat Takidas nya - As you die

Platsgaranti

Har nu kollat in en sväng på studera, har platsgaranti på entreprinellt företagande jiippie :)
Nu fattas bara att jag ska välja bort mitt första handsval som är samhälletslogistik!
Woooohieeeee :D:D:D:D
Detta innebär att om jag nu skulle välja det så kommer jag plugga på distans, vilket innebär mer tid över till annat. Det innebär även att jag någon gång per termin kan behöva åka upp till skolan i dalarna, men vad gör det :) Så snart kan jag troligtvis börja med eget företagande!

Nää nu ska jag återgå till all packning o lite till :) Hela flyttlasset går på måndag!

Jönköping

Ligger nu i sängen med en snarkande Viktor brevid, tänkte därför fatta mig kort.
Idag har jag varit en stund hos Annie och även haft visning på lägenheten. På kvällen åkte Viktor o jag in till jönköping för att köpa verktyg o lite till, hann även med en shopping tur på a6. Där det inhandlades ljuslyktor :)

Men nu ska ja sova GO NATTér GOTT FOLK

söndag 14 juni 2009

Sol :)

Slog mig ner i en stol i solen i eftermiddag och jag sitter här fortfarande :) Bäst o fylla på brännan medan man kan, sitter o letar resor förfullt... hoppas hoppas hoppas vi hittar något som tillfredställer oss hihi!
Kan ju inte säga annat än att vi får hoppas på sol i sommar, då vi snart börjar renovera och jag kan uppdatera med att vi nu är klara med alla förberedelser :) Så nu är det bara spänning i kroppen och väntan på att få det (på min födelsedag)!
Nu ska jag ta o tugga i mig ett äpple, sen på med bikini och glassa i solen :)
Ciao ciao

lördag 13 juni 2009

Tjo flöjt!
Sitter nu i bilen påväg in till Mjölbycentrum där vi ska hämta syrran o hennes kompis för att sedan köra dem till Motala där det är Vätternrundan partaj hela natten J
Fast vid det tillfället jag läggen in denna på bloggen är jag nog hemma igen.
Idag tog Viktor o jag oss en ordentlig sovmorgon. Har inte gjort något speciellt idag, bara tagit det lugnt.
Men nu ska jag nog följa med i svängarna här. Ha en super duper kväll allihopa J

torsdag 11 juni 2009

Tomt och ensamt

Har och håller på att packa från och med imorse, det blir så tomt och det gillas inte. Väntar nu bara på att Viktor ska komma hem och fylla upp lite :)
Nästa vecka har vi bestämt oss för att vi ska ha flyttat ut och gjort iordning allt. Sen blirre att bo hos mamma o pappa i ett par månader <3 Tack!

Har även fått beslutsångest, joo föratt jag har satt samhälletslogistik som prio 1. Och som prio 2 har jag Entreprenöriellt företagande. Detta innebär att jag har ångrat mig och troligtvis ska välja bort mitt prio 1. Eftersom att jag troligtvis kanske ska böra driva eget inom en snar framtid :) Ikväll skall jag ha valt!

Imorn blirre studentfirande i jönköping och sedan vidare till kusinen som även hon tar studenten, grattis te er och en hälsning: Ta det lugnt, så att ni minns ;) haha

Nu ska jag fortsätta med packningen, sitter o funderar på när vi ska ta hem E.T?!?!

onsdag 10 juni 2009

Rhodos

Idag är jag glad, åkte med Viktor ner till Gränna imorse. Sov till halv ett och sedan var jag på top :)
Drack tre koppar kaffe och sedan var jag hyperaktiv, woohie så det gick som sjutton... har iaf kollat på resa idag, blir troligtvis Rhodos om två veckor, jätte fint hotell på stranden fast ändå mitt i stan. Inte nog med det så hade jag fått skatteåterbäringen idag också. Kan det bli bättre?
Jajjemen, för nästa onsdag åker jag till Ullared :) Nämen titta sikken turdag!
Nu ska jag ta o lugna ner mig, klockan är ju faktiskt 01.15 och Viktor ligger härintill och sover. Stackars honom som ska upp om ca 4timmar ojojo.
Sov gott mina dammer och herrar så hörs vi imorn!

tisdag 9 juni 2009

Sjuk

Precis vaknat, nämen nästan!
Har åkt på någon förkylning så har varit lite sängliggande och hängig, inte kul nu när man har lov fast tur att jag inte var sjuk vid studenten.
Denna vecka är typ sista veckan som kommer ägnas i Gränna - för snart så har vi flyttat hem allt och är det tomt vill inte jag vara här. Är skönt att bli ompysslad lite där hemma :)
Viktor och jag ska börja kolla på resa nu till hösten också, sen får vi se om det kanske blir en resa i vinter... men det vore skönt!!!
Ciao ciao

måndag 8 juni 2009

Personlig intervju!


Ska snart ta o lägga mig i min varma härligt säng, tänkte att Viktor kan lägga sig först så att han kan värma den lite extra <3
Idag har jag verkligen längtat mig bort till varmare ställen än regniga Sverige och troligtvis blir det en liten resa i slutet av augusti och kanske någon i vinter och nyår. Behöver verkligen det nu när det är lite kallare i luften och mina leder blir sämre, men det känns som om sprutorna hjälper och det får vi verkligen hoppas!
Min brutna tå har heller inte läkt ordentligt.
Var på personlig intervju i Norrköping idag, inför höstens studerande. Jag som trodde att det bara skulle vara jag där hade tagit fel, för det var allt 12andra till. Inte nog med det så fick vi göra prov och även översätta ett a4 papper från svenska till engelska.
Sov gott!

söndag 7 juni 2009

Skönt


Mumma sitter nu framför kaminen, precis hemkommer från Gränna och Jönköping. Har varit i Jönköping och bytt min dator, så nu får jag hålla tummarna över att den ska fungera. Annars så har vi varit nere i lägenheten en sväng eftersom att vi behöver börja flytta hem lite saker, hela bilen var full av lådor.
Men nu sitter jag som sagt här och myser i värmen, följer även valet på tv. Skulle vilja att piratpartiet kom vidare och representerade Sverige i EU.
Ska även börja ladda upp inför imorn, då jag först ska till tandläkarna och sedan till Norrköping på intervju inför högskolan…. Spännande J Jag och syrran ska även passa på att gå på stan och shoppa lite.
Föresten så börjar jag bli sjuk igen, förkyld och ont i halsen. Börjar även få feber… blää på´t!!!
Kommer nog stanna kvar i Mjölby ett par dar till, känner att jag inte vill sitta själv nere i lägenheten.

Jag älskar min Viktor <3

lördag 6 juni 2009

Trött och fryser


Söndag, med moln på morgonen och sol på eftermiddagen. :)



Har varit i Linköping idag, skulle byta min dator eftersom att det är något fel med hårddisken i den. De kunde dock inte byta den eftersom att den hade utgått, så imorn bär det av till Jönköping för att byta den till en ny där. Det är så tråkigt när det är något fel på saker från första början, men jag får ju en ny dator som tur är :)

Har även fillmat Timen idag, då han gjort mentalltest inför tävlingar osv.



Skulle åkt ner till Gränna idag men det blir nog inte av, då vi hellre ligger i sängen och kollar på tv.

Nu ska jag sätta mig framför kamin!

Föresten, mamma o pappa var bjudna på en hemlig utflykt idag. Det visade sig vara ett bröllop när de väll kom dit, skojsigt för dem <3

fredag 5 juni 2009

Slut på skolan


Tjo fljöt på er allihopa
Då var det dags att uppdatera lite här igen efter ett par dagars uppehåll. Som ni läst så har jag under dessa dar hunnit ta studenten och även tagit farväl av alla underbara och älskade vänner <3 En bit i mitt hjärta saknas, och det är ni!
Nu ska jag inte deppa längre jag får tänka positivt och fundera tillbaks till alla underbara stunder med er. Jag skall även sammanfatta min avslutande vecka på Grennaskolans Riksinternat.
Det började med att vi i Måndags började skolan kring halv ett, då vi hade mentorstid och musikal på kvällen. Efter det så gick vi till partypiren där vi 3or hade det trevligt men kallt.
I Tisdags så började jag kring klockan elva med mentorstid och sedan open day där vi kollade på dragkampen mellan klasserna och på kvällen pryde vi flaket. Ett stort tack till Viktor och Max som hjälpt oss med flaket J
I Onsdags så tog jag som sagt studenten och blev student 2009, glädje och sorg blandades. Vi hade lunch med klassen och sedan mösspåtagning i borgmästargården för att sedan springa ut på torget i regnet som for över berget.
Hemma igen så väntade vänner och bekanta på mig för att uppvakta. Jag fick en bärbar dator, pengar, fat, smycken, massa blommor och djur m.m.
På kvällen hade jag lite vänner hemma, och sedan gick vi till Grennagården på efterfesten. Klockan tre på natta satte vi oss hemma hos oss och käkade smörgåstårta och kärleksmums.
Igår, torsdag så klev jag upp vid kvart i nio för att sedan ta mig till kyrkan där jag sedan skulle fälla en hel flod av tårar… saknar er redan <3
Det var alltså betygutdelning och stipendier utdelning i kyrkan, det blandades med både glädje och sorg. Jag är så glad att jag mött så mycket härliga människor på Grennaskolan och ni kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta!
Idag, Fredag har jag fixat och donat med saker här hemma i Mjölby. Släkten har precis åkt hem efter att ha ätit och fikat här i eftermiddag. Jag har precis satt mig med min lilla mini dator för att förstå mig på den J
Av släkten fick jag smycke med inristning Sanna, vas, skål och massa fina rosor.
Nu börjar jag bli långdragen men jag ska berätta lite om vad jag ska göra imorn. Imorn ska jag sova ut lite, ska även ner och kolla på trådlös bredband, sedan kanske det bär av till bug run för 4e året i rad. På eftermiddagen ska jag filma Tim som tävlar i spår och lydnad. Och sedan så åker Viktor, Jag och Leo troligtvis ner till Gränna för att sova där tills söndag J
Ojojoj nu rök nog min sovmorgon, för ska jag hinna med allt får jag prioritera.
Tack för allt fina presenter <3
Nu ska jag kolla på tv och äta chips.
Puss o kram skumbanan (Dessans fras)

tisdag 2 juni 2009

Viktor 21år

Glömde nämna att det inte bara är MIN dag imorn, det är ju faktiskt Viktors också. Han fyller ju 21år, vi har bestämt av vi ska gå upp klockan sex och äta frulle och dela paket :)

Imorgon är det MIN dag!

Igår kväll var alla treor och spelade ölbrännboll och var på partypiren, mysigt men kallt!

Imorgon tar jag studenten, yiippee :D
Men kommer sakna massa underbara människor men hoppas bara på att vi kommer träffas efter också!
Idag har jag fått studenttshirten och imorn får jag mössan, champange frukost i parken klockan 07.00... hur ska jag orka med dagen!?!
Jessica kommer också, hon ska sova över och följa med på efterfesten. Riktigt längesen vi sågs nu!

Ikväll blir det att fixa flaket och blåsa ballonger, puuh för lungorna säger jag bara. Hoppas jag kan leta fram pumpen och blåsa.

Om exakt 22 timmar springer jag/vi ut!